fbpx

Karoline Lönnberg

Jag har drivit Södertörns Hundcenter sedan december 2000! Det har skett mycket förändringar under den här tiden, och jag tycker fortfarande att det är lika roligt. Hunddagiset ligger i en så fin miljö och här får hundarna vara hundar 🙂 

Jag är SBK-instruktör och jag tränar och tävlar IGP (spår, lydnad och skydd) och drag. Nu har jag två Schäfrar, Uma 3 år och Cey 1 år som är under utbildning.

Förutom att tävla i lydnad, IGP och BSL har jag  tillsammans med mina hundar deltagit flera gånger på triathlon med hund, muddy paws, hundlöpet och vi har även kommit 4a på barmarks SM.

karoline@sodertornshundcenter.se

Anna Skaaden

Jag bor i Huddinge med min man, våra tre stora barn och vår Boxerkille Uno på 3,5 år.

Jag har tidigare arbetat med barn både i skola, förskola, samt med sjuka barn på sjukhus. Men de senaste åren har jag haft hundrastningsföretag och jag har gått hunddagisutbildningen.

Jag har haft hundar omkring mig hela min uppväxt och det har alltid varit ett stort intresse. 

 

Victor Mohammed Karlsson

Jag började praktisera på Södertörns Hundcenter hösten 2018 därefter har jag varit anställd sen 2019.  Jag tycker mycket om att gå långa promenader och umgås med hundarna hela dagarna. Jag har en Chihuahua som heter Emma på 11 år som följer mig överallt och en katt som heter Nylah som är 8 år.

Iva Oroz

Jag är ny här på Södertörns Hundcenter, Jag är utbildad djurvårdare, har tidigare jobbat med barn och på boende inom socialpsykiatrin men det är hundar jag brinner för. Jag har en hund som heter Dumle och en Sibirisk katt som heter Astro.

Praktikplats

Det är kul men ansträngande att jobba på hunddagis.

Vi tar emot praktikanter från gymnasieskolor. Du ska vara van vid hundar samt orka gå med på alla våra promenader.

Låter det intressant kan du skicka in en praktikplatsansökan.