fbpx

Karoline Lönnberg

Jag har haft hund sedan jag var 6 år. Jag har haft många olika raser som, Labrador Retriever, Tibetansk spaniel, Cocker spaniel, Boxer och Flat Coated Retriever. När jag var yngre hade vi ofta 3 hundar på en gång.

Jag är SBK-instruktör och jag tränar och tävlar IGP (spår, lydnad och skydd) och drag. Nu har jag en Schäfer, Uma 2 år som är under utbildning.

Förutom att tävla i lydnad, IGP och BSL har jag  tillsammans med mina hundar deltagit flera gånger på triathlon med hund, muddy paws, hundlöpet och vi har även kommit 4a på barmarks SM.

karoline@sodertornshundcenter.se

Sandra Nordén

Jag har haft 10 hundar de senaste 20åren som jag tränat och tävlat med i det mesta inom hunsdport.

Drag, viltspår, och agility har varit det vi koncentrerat oss på mest, då flocken bestått av 6st Siberian Husky, 2 Jack Russell Terrier och 2 Schäfrar

Jag är utbildad IMMI instruktör och har läst etologi.

Idag har jag två blandraser som jag har tagit hand om från en organisation i Grekland: Juni och Nikos dom tränar jag specialsök och spår med. 

Malin Flitt

Jag heter Malin Flitt och familjen skaffade vår första hund när jag var 7 år, då väcktes mitt hundintresse och det har inte svalnat.

Jag har drivit eget mobilt hunddagis och jobbar dagligen med hundar. Jag är utbildad instruktör, och fyller på med vidareutbildning när tillfälle ges.

Jag har provat på många roliga grenar inom hundträning som tex räddning, bruks, agility och nosework och specialsök.  Jag har även tävlat inom lydnad, bruks och nose work, med framgång.

Vardagslydnad och aktivitet i vardagen är dock något jag brinner extra mycket för. Mina hundar är mina bästa vänner och kollegor, som ska kunna följa med mig överallt, där lägger jag ribban.

Praktikplats

Det är kul men ansträngande att jobba på hunddagis.

Vi tar emot praktikanter från gymnasieskolor. Du ska vara van vid hundar samt orka gå med på alla våra promenader.

Låter det intressant kan du skicka in en praktikplatsansökan.